Logo

Klantervaringen

Finitro is de afgelopen jaren enorm gegroeid en daarmee ook de behoefte naar een kundige technische partij. In H&O heeft Finitro de partner gevonden die snel kan anticiperen op nieuwe ideeën. Of het nu om de ontwikkeling van een maatwerk procesmonitor gaat of de uitrol van een nieuwe storefront. Het persoonlijke contact, het enthousiaste team en de pragmatische instelling zijn pluspunten die we erg waarderen.
★★★★★ - Finitro
De juwelen- en sieradenmarkt is constant in beweging, ook online. Het is dus belangrijk dat de webshop continue wordt doorontwikkeld en er met regelmaat nieuwe functionaliteit wordt gerealiseerd. We zijn erg enthousiast over de expertise van H&O hierin en het persoonlijke contact dat we met ze hebben. Ook de samenwerking tussen H&O en onze SEO partners werkt erg goed.
★★★★★ - Quickjewels
OppoSuits is gestart als internetbedrijf en maakt nu - in de tweede fase - de uitrol naar retail. Bij deze Online-First-Strategie is de ondersteuning van een specialistische partij in E-commerce belangrijk. H&O bouwde onze eerste webshop in enkele weken waardoor we een vliegende start konden maken tijdens het EK van 2012. Tot op de dag van vandaag vertrouwen we op hun expertise, bijvoorbeeld bij het koppelen van nieuwe fullfilment partijen of de realisatie van een B2B-portaal.
★★★★★ - Opposuits
H&O heeft voor ons een rebuild van het frontend uitgevoerd waardoor wij nu ook onze webshopbezoekers via mobiel kunnen bedienen. Daarnaast heeft een herbouw van de import er voor gezorgd dat een langbestaand probleem omtrent maatvoering van schoenen werd opgelost. Na een grote tegenslag tijdens Nieuwjaar, waarbij drie van onze winkels in vlammen op gingen, heeft H&O snel gehandeld om er voor te zorgen dat onze webshop zo snel mogelijk weer online kon. De betrokkenheid van H&O en de zelfstandige samenwerking die zij hebben met onze zoekoptimalisatiespecialist stellen we erg op prijs.
★★★★★ - Waardijk Schoenen
Sinds we samenwerken met Reach Digital hebben ze onze technische ontwikkeling volledig overgenomen, alles verloopt soepel. Ze hebben veel kennis over Magento webshops in-house. Reageren snel en duidelijk (via een overzichtelijk ticketsysteem) en coderen netjes. Er wordt rekening gehouden met updates en veiligheid patches worden automatisch geïmplementeerd. Ook de front-end kant wordt goed beheerd en door het uitgebreide Reach Digital framework worden veel oplossingen standaard geleverd. Kortom: we zouden het zelf niet beter kunnen en zijn zeer tevreden met deze Magento specialist!
★★★★★ - Frank Egberts