Ga naar hoofdinhoud
Diensten
Kick-off in april?

In april al starten? We denken graag met je mee.

Kennismaking plannen
of
Contactformulier invullen
Algemeen
info@reachdigital.nl
Hoofdkantoor
A. van Leeuwenhoekweg 38 C6
2408AN Alphen aan den Rijn
071 744 0084
Meeting hubs
• De Cuserstraat 91, Amsterdam
• Lange Marktstraat 1, Leeuwarden
• Schimmelt 2-16, Eindhoven

We werken voor klanten in heel Nederland. We staan klaar om ook met jouw organisatie samen te werken.


Contactformulier

FAQ

RFP’s kunnen worden ingediend per e-mail aan sales@reachdigital.nl, inclusief relevante informatie en documentatie. We nemen telefonisch contact op om aanvullende vragen te bespreken. RFP’s worden met hoge prioriteit behandeld.

De planning voor een project wordt gedurende het offertetraject afgestemd op het te realiseren Minimum Viable Product (MVP), waarbij we rekening houden met omvang, complexiteit, beschikbare capaciteit en een eventuele deadline om haalbaarheid te waarborgen.

We hebben ervaring met het realiseren van projecten op afstand en maken gebruik van verschillende tools om communicatie en de samenwerking efficiënt te laten verlopen.

Ja, wij kunnen ondersteuning bieden bij het opstellen van de benodige documentatie voor aanbestedingen.

Ons team is cultureel divers en heeft ervaring met het werken met klanten van verschillende achtergronden. We streven ernaar om cultureel gevoelig te zijn en ons aan te passen aan de normen en waarden van contactpersonen, teamleden en klanten.

We kunnen een bestaand project overnemen. Bij aanvang analyseren we de huidige staat van het project en de codekwaliteit. Vervolgens bepalen we in overleg over de optimale weg voorwaarts. Ons team zal nauw samenwerken met alle betrokkenen om ervoor te zorgen dat het project efficiënt wordt overgedragen. Het project wordt behandeld als een regulier project, volgens een iteratief proces.

We kunnen ondersteuning bieden bij het betreden van internationale markten en ondersteunen in naleving van lokale wet- en regelgeving.

Ons beleid inzake gegevensbescherming is strikt en in lijn met de EU AVG-normen. Bij aanvang van een project sluiten we een verwerkingsovereenkomst.