Ga naar hoofdinhoud
Diensten
Kick-off in april?

Fietslease Holland

Cutting-edge leaseplatform voor de fietsleasebranche maakt leasen aantrekkelijk


Fietslease Holland — Headless leaseplatform voor de fietsleasebranche
Cutting-edge leaseplatform voor de fietsleasebranche maakt leasen aantrekkelijk
  • Design
  • Component library
  • Component development
  • Platform architecture
  • Front-end development
  • Monday.com integration
  • Magento back-end development
  • Accessability, SEO
  • Performance
Leaseplatform ontwikkeld door e-commerce specialist Reach Digital voor Fietslease Holland
Introductie

Een fiets van de zaak is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland. Fietslease Holland, een toonaangevende speler in fietsleasing, bedient met hun uitgebreide fietsaanbod zowel particuliere als zakelijke klanten. Reach Digital vereenvoudigde en automatiseerde het leaseproces met een nieuw, innovatief leaseplatform, waardoor klanten gemakkelijk hun fiets kunnen leasen van aanvraag tot goedkeuring.


Reach Digital — Fietslease Holland
Customer journey

Voorlichten en converteren

Fietsleasing is best ingewikkeld. De gebruikers zijn zowel bedrijven als particulieren, met diverse ervaringsniveaus. Met op maat gemaakte landingspagina’s begeleiden en beantwoorden vragen voor elk type gebruiker. Het contentteam stelt deze pagina’s zelfstandig samen uit tekst, product, foto- en videoblokken voor de perfecte mix tussen e-commerce en educatie.


Team Fietslease Holland

Interface design

Begeleiding in het aanvraagproces

Bij het afsluiten van een leasecontract nemen we bezoekers aan de hand om eventuele onzekerheden weg te nemen. Zo zie je op alle productpagina’s de verwachte verwerkingssnelheid van de aanvraag en worden de toegevoegde waarde van Fietslease Holland getoond als USPs. Bij het configureren van je fiets, weerspiegelen je keuzes direct in de prijs, en bij het plaatsen van je bestelling tonen we relevante extra uitleg op de winkelwagen- en checkoutpagina.


Leasewebsite op basis van Magento / Adobe Commerce

User experience

Bestel bij je favoriete fietswinkel

Fietslease Holland werkt samen met 140+ fietswinkels. Het feit dat klanten hun leasefiets bij een lokale fietsenwinkel kunnen bestellen, voegt veel waarde toe voor veel klanten. De dealerlocator geeft het uitgebreide aanbod aan dealers in één oogopslag weer en vermeldt niet alleen adresgegevens, maar ook telefoonnummers en openingstijden van de winkels, wat handig is voor het plannen van een proefrit.


Portfolio pagina van Reach Digital over de ontwikkeling van een headless react, next.js leaseplatform met Monday.com als backend

Groeiplatform door headless e-commerce

Fietslease Holland is een snelgroeiende organisatie. Het nieuwe platform bestaat uit een headless webshop die via API’s is gekoppeld aan Magento Open Source en Monday. com. Doordat de front-end een losstaande applicatie is, is het eenvoudig om nieuwe systemen en diensten te integreren. Zo kan het bedrijf innovatie omarmen en razendsnel anticiperen op veranderingen in de markt.

Lease platform design en development door Reach Digital

Fietlease Holland lease webshop door Reach Digital

Content management

Productcollectie in eigen beheer

Het fietsenaanbod groeit dagelijks. Het contentteam van Fietslease Holland beheert autonoom de productcollectie, voert nieuwe producten op en organiseert de productspecificaties in filters. De categorisering wordt regelmatig bijgewerkt of uitgebreid als er nieuwe merken aan het assortiment worden toegevoegd of wanneer er trends worden waargenomen.