Ga naar hoofdinhoud
Diensten
Kick-off in april?

OppoSuits

B2C en B2B ecommerce platform voor exponentieel groeiend fashion merk in EU en VS


OppoSuits — Spectaculaire groei voor Nederlands fashion merk
B2C en B2B fashion shop voor spectaculaire groei in EU en VS
  • User interface design
  • Component library
  • Front-end development
  • Magento development
  • Performance optimization
  • Platform architecture
  • Data import
  • Search engine optimization
Magento Open Source webshop development portfolio case voor OppoSuits
Introductie

Het Nederlandse fashion merk OppoSuits staat bekend om zijn collectie pakken, blazers en shorts met opvallende prints. Reach Digital realiseerde het ecommerce platform en ondersteunde in het uitrollen naar verschillende Europese landen en de VS. We bouwden geavanceerde B2B- en voorraad-gerelateerde features en optimaliseerden doorlopend op het gebied van search engine optimization, user experience en design.


Reach Digital — OppoSuits
Internationaal

Real-time, internationale voorraad

Productvoorraad is verspreid over verschillende locaties in Europa en de VS. Door de hoge vraag is actuele voorraadinformatie extra belangrijk. We ontwikkelden koppelingen met de voorraadsystemen van deze verzendpartijen, zodat voorraadinformatie real-time beschikbaar is en bestellingen automatisch kunnen worden verzonden.


Magento Open Source voorraadbeheer en voorraadmanagement voor OppoSuits

Development

Hoge kwaliteit frontend components

De front-end is opgebouwd uit componenten. Door deze technische strategie is er aandacht voor alle onderdelen van de user interface, waardoor we een consistente en hoge kwaliteit gebruikerservaring realiseren. Dit resoneert met de kwaliteit van OppoSuits en onderscheidt de officiële webshop van die van resellers.


Magento / Adobe Commerce webshop navigatie

User experience

Geoptimaliseerde customer journey

OppoSuits worden door veel bezoekers spontaan gekocht, dus is er continu aandacht voor het stroomlijnen van de customer journey. Zo hebben we het afrekenproces zo ontworpen de belangrijkste informatie (80/20) in één oogopslag zichtbaar is. Per land past het format van het adres aan naar de juiste invoervolgorde en worden automatisch de betaal- en verzendmethodes ingesteld.


Webshop development voor fashionmerk OppoSuits

Development iteraties

Development van de webshop gebeurt iteratief. In samenwerking met het OppoSuits-team onderzoeken we kansen op gebied van SEO, conversie optimalisatie of verbetering van de user experience. Afhankelijk van het thema van de sprint, zijn verschillende stakeholders (Logistiek, SEO, Marketing) nauw betrokken.

Iteratieve Magento development via Scrum

Netsuite integratie voor Magento / Adobe Commerce als onderdeel van het OppoSuits project

Oracle Netsuite

Koppeling met ERP

Om sales-, marketing- en serviceprocessen te centraliseren voor particuliere en zakelijke klanten, heeft OppoSuits Netsuite geïntegreerd. We ontwikkelden de koppeling tussen Magento en dit ERP systeem, waarmee data (bestellingen, klantgegevens en voorraadinformatie) te alle tijden gesynchronseerd blijft.