Logo

Magento webshop

Bij Reach Digital bedenken en realiseren we moderne webshops waarmee organisaties hun producten online kunnen verkopen.

Magento Webshop

Reach Digital als developmentpartner voor uw Magento webshop

Door onze jarenlange ervaring met Magento, is Reach Digital in staat uiteenlopende vraagstukken voor Magento webshops op te lossen. Sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshopoplossingen. Door de volledige focus op Magento, zijn we uitgegroeid toonaangevende partij in de webshop branche. Met een gespecialiseerd team, jarenlange ervaring en technische know-how hebben we de benodigde kennis in huis om onze beloftes waar te maken en hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Enkele voorbeelden van oplossingen die wij bieden voor Magento webshops zijn Optimalisaties voor bestaande en nieuwe webshops Import- en datasynchronisatie Magento support E-commerce strategie Grafisch ontwerp gericht op leadconversie en merkbeleving Performance optimalisatietechieken Maatwerkoppelingen voor Magento, zowel open source als private

Magento 2 webshop Ook voor een Magento 2 webshop staat Reach Digital graag voor u klaar. Reach Digital staat voor innovatie en werkt daarom graag met de nieuwste technieken. De backend van Magento 2 is volledig nieuw en modern ingericht, wat de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk bevorderd. Binnen het nieuwe Magentoplatform is veel aandacht besteed aan de mogelijkheden voor B2B webshops. Daarnaast is de frontend van Magento 2 out of the box sneller in gebruik en veiliger.

Kiezen voor Magento als webshopplatform

Meer dan een kwart van alle webshops in de wereld draait op Magento. Door het uitgebreide functionaliteitenpakket dat Magento aanbiedt, is het in korte tijd uitgegroeid tot het populairste e-commerce platform ter wereld. Doordat veel gevestigde merken in fashion, automerken, electronica, evenementen en reizen gebruikmaken van Magento, wordt er veel druk gezet achter de kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid van het systeem.

Magento is schaalbaar. Het professioneel opgezette framework van Magento biedt tal van mogelijkheden met een grote hoeveelheid beschikbare modules. Het hoge gebruiksgemak en de volwassenheid van Magento maken het platform zeer aantrekkelijk voor de inzet in de praktijk. Een ander voordeel is dat Magento webshops standaard goed te indexeren zijn in Google. Hierdoor scoren ze hoger in de zoekmachines, wat van essentieel belang is voor het succes van een webshop.

Kiezen voor een geschikte Magento webshop partner

Wilt u zekerheid over de kwaliteit van de techniek achter uw Magento webshop? Kies dan voor een partij met een respectabele dosis ervaring en kennis. Om te achterhalen of een partij in staat is om kwaliteit te leveren, is het belangrijk om tijdens het oriënterend gesprek kritische vragen te stellen aan de developer(s). Bekijk de cases die de partij heeft opgelost en let op certificeringen. Bekijk de open source bijdragen van het bedrijf en vraag om uitleg over de meest complexe problemen die het bedrijf heeft opgelost.

Bij Reach Digital vinden we het belangrijk dat onze programmeurs zich blijven ontwikkelen en bewezen kennis en ervaring hebben. Als gecertificeerd Magento partner hebben onze programmeurs certificaten voor Front end developer, Back end developer en Solution specialist. Reach Digital mag zich tevens Magento Silver Solution Partner noemen. Een erkende titel vanuit Magento die onze hoge kwaliteit en service bestempelt. Een extra bevestiging dat wij in staat zijn complexe Magento-vraagstukken op te lossen die de online omzet van onze klanten vergroten.

Magento webshop op basis van Magento Enterprise

Er zijn twee varianten van Magento beschikbaar waarop een magento webshop gebouwd kan worden; Magento Community, de gratis versie van Magento, en Magento Enterprise, een uitgebreide, betaalde editie van het platform. Als e-commerce een omvangrijk deel van de toekomstvisie is en de omzet voor een groot deel online behaald wordt, is het interessant om Enterprise te overwegen voor een Magento webshop. Deze software is gericht op groei en ondersteunt aanzienlijk grotere volumes dan de gratis versie. Het inzetten van verkeerd gekozen software kan de groei van een onderneming in de weg kan staan. Een overgang naar software met betere schaalbaarheid en performance is een kostbaar en tijdrovend traject, dus goede orientatie bij start van een project is belangrijk.

Een goede relatie met uw Magento specialist

Tijdens (door)ontwikkeling zijn er vaak wekelijks, soms zelfs dagelijks, contactmomenten tussen opdrachtgever en de technische partij. Het is daarom van groot belang om een goede relatie op te bouwen met de specialist waar u mee in zee gaat. Belangrijk om rekening mee te houden is dat na het opzetten van een Magento webshop de samenwerking niet stopt. Doorontwikkeling is namelijk minstens zo belangrijk voor een succesvolle webshop en in de praktijk is doorontwikkeling waarin een succesvolle onderneming zich onderscheid.

Bij Reach Digital vinden we het belangrijk dat er wordt geluisterd naar wensen van de klant en dat we de ervaring die we in huis hebben delen. We richten ons altijd op een langetermijnsamenwerking. Continu blijven ontwikkelen en innoveren staan hierbij centraal.

Overstappen naar een nieuwe partner voor uw Magento webshop

Het komt voor dat bedrijven ontevreden zijn over de technisch partij waarmee zij samenwerken voor het ontwikkelen aan hun magento webshop. Het kan dan interessant zijn om een overstap te maken naar een nieuwe technische partij voor verdere doorontwikkeling.

De ervaring leert dat ontevredenheid meestal ontstaat als de benodigde kennis niet aanwezig is of de geleverde kwaliteit matig is. Belangrijk is dat u zorgvuldig het kennisniveau peilt van een technische partij voordat u besluit een samenwerking aan te gaan. Ook Reach Digital neemt soms bestaande magento webshops over. Mocht deze wens bestaan, neem dan contact op zodat we kunnen onderzoeken hoe deze overstap zo zorgvuldig mogelijk kan worden gerealiseerd.

Een webshop laten bouwen?