Ga naar hoofdinhoud
Diensten
Kick-off in april?

For Eyes

Een naadloze digitale optiekervaring voor 100+ optiekwinkels in de VS


For Eyes — Platform voor 100+ optiekwinkels in de VS
Een naadloze digitale optiekervaring voor 100+ optiekwinkels in de VS
  • Component library
  • Component development
  • Platform architecture
  • Front-end development
  • PIM integration
  • Magento back-end development
  • Accessability
  • Performance
Zonnebrillen webshops op basis van Magento (Adobe Commerce) voor optiekzaak For Eyes
Introductie

Met een indrukwekkende aanwezigheid van 103 optiekwinkels verspreid over de Verenigde Staten, staat For Eyes bekend als een gerenommeerde speler in de Amerikaanse optiekbranche. Als onderdeel van EssilorLuxottica, het toonaangevende bedrijf in het ontwerp en vervaardigen van monturen en zonnebrillen, biedt For Eyes haar klanten een mix van deskundige oogzorg en betaalbare eyefashion. Met de lancering van een door Reach Digital ontwikkelde webshop, versterkt For Eyes haar toewijding aan klantgemak en service excellence.


Reach Digital — For Eyes
Customer journey

Oogmeting verplicht

Een bril aanschaffen bij For Eyes is een één-tweetje tussen retail en online. Via de shop komen klanten in aanraking met het exclusieve, eigen merk monturen van For Eyes. Enthousiast? Dan boek je online een oogmeting in de winkel. Na de oogmeting bestel je vervolgens, met je voorschrift bij de hand, eenvoudig je bril op sterkte in de winkel of online.


Brillen en lenzenwebshop op basis van Adobe Commerce (Magento) door Reach Digital

User experience

Digitaal passen met Virtual try-on

Om het kiezen van een montuur zo echt mogelijk te maken, bieden we bezoekers een Virtual Try-On aan. Via de webcam wordt een foto van je gezicht gemaakt, waarna monturen digitaal geprojecteerd kunnen worden op een 3D-model van het gezicht. Gebruikers worden vooraf gevraagd om akkoord te gaan met de privacyvoorwaarden, die beveiligd zijn met een e-mailcontrole.


Digitaal passen geimplementeerd in Magento (Adobe Commerce) webshop

User experience

Stel je perfecte bril samen

Hoe vereenvoudig je het bestelproces voor brillen waar klanten uit honderden opties kunnen kiezen? Met die vraag in gedachten ontworpen en realiseerden we de brillenconfigurator. Deze applicatie leidt klanten stap voor stap door het proces, automatisch rekening houdend (on)mogelijke combinaties, prijsinformatie en voorraad. Alle data wordt beheerd via Akeneo, het PIM-systeem waaraan we de webshop koppelden.


Foto van een For Eyes optiekzaak gevestigd in de Verenigde Staten

Wallgreens instore concept, online

Voor de For Eyes optiekzaken die zich in Walgreens bevinden, ontwikkelden we een aparte winkelomgeving. Klanten kunnen hier een specifiek assortiment van producten en exclusieve promoties vinden. De omgeving is visueel afgestemd op de Walgreens huisstijl en is toegankelijk via een aparte URL.

Desktop design van webshop ontwikkeld voor For Eyes door Reach Digital

DA Drogist ontwikkelpartij en webshop bureau Reach Digital

Productconfigurator

Contactlenzen bestellen op recept

Na een oogmeting kunnen klanten hun voorgeschreven lenzenrecept online invoeren om eenvoudig een (herhaal)bestelling te plaatsen. Met de productconfigurator is het mogelijk om voor elk oog afzonderlijk sterktes en kenmerken te specificeren. Dankzij maatwerk Business Intelligence (BI) sluit de configurator automatisch onmogelijke combinaties uit en geeft een waarschuwing bij ongebruikelijke keuzes.