Ga naar hoofdinhoud
Diensten
Kick-off in juli?

Nieuw Reach Digital kantoor in Alphen aan den Rijn

Nieuw Reach Digital Kantoor

20 augustus 2020
Auteur: Erwin Otten
2 minuten leestijd

Na meer dan 10 jaar gevestigd te zijn in Roelofarendsveen (waar Paul en ik vandaan komen), zijn we vandaag verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Alphen aan den Rijn, aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 38 C6. Een moderne, twee verdiepingen tellende kantoorruimte met veel ruimte om te groeien.

Planning en inrichting

Het nieuwe kantoor beschikt over twee verdiepingen. We willen de ruimte(s) zo inrichten dat het goed bij ons past en zich leent voor overlegmomenten, programmeerwerk, stand-ups, designwerk, borrels, lunches, kerstontbijt, etc. Veel om over na te denken, maar praktisch gezien betekent dat in ieder geval dat beide verdiepingen open werkruimtes worden. Met visuele afscheiding tussen werkplekken. Zodat we geconcentreerd kunnen werken, maar contact makkelijk is en de omgeving open.

We zijn nog in conceptfase, maar er zijn een aantal ideeën waar we zeker van zijn. We weten dat we op beide verdiepingen sowieso een vergaderruimte willen bouwen. Op de begane grond willen we een mooi, sfeervol restaurant / koffiebar. Daarnaast moeten er één of twee kleine afsluitbare werkruimtes zijn (voor telefoongesprekken) en een ruime plek voor de tafeltennis- en voetbaltafel.

De eerste verdieping laten we voor nu zoals hij is. Daar trekken we op de dag van verhuizing in. De ruimte op de begane grond zullen we de komende maanden volledig verbouwen. De begane grond komt er ongeveer zo uit te zien:

concept vergaderruimte.jpg

concept-werkruimte-beneden.jpg

concept-werkruimte.jpg

concept-koffiebar-restaurant.jpg

Locatie

Alphen aan den Rijn dus. Minder reistijd voor ons huidige team, waarvan mensen nu meerdere dagen per week uit onder andere Rotterdam, Den Haag en Utrecht naar Roelofarendsveen reizen. En beter bereikbaar voor developers uit Leiden en Zoetermeer die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging (en graag op de fiets willen komen).

Maar ook beter te bereiken voor jonge developers/designers die net van school komen.

Zowel Alphen aan den Rijn als Leiden bieden namelijk opleidingen die een goede basis vormen voor developers en designers. We hebben de afgelopen jaren een aantal van hen opgeleid en ook veel van hen mogen leren. We bieden een plek waar developers/designers buitengewoon goed in hun vak kunnen worden. En ik hoop dat we de komende jaren weer een aantal van hen aan ons team kunnen toevoegen.

Met meer dan voldoende parkeergelegenheid, het station van Alphen op fietsafstand (7 min) en een bushalte direct voor de deur, zijn we voor iedereen goed te bereiken.

Take Aways

Ondanks dat we de sushi uit Roelofarendsveen nooit zat worden, is dit een leuke stap voor ons. Er is veel ruimte om te groeien en dat is precies wat we van plan zijn. Ook al werken we deels vanuit huis en spreken we klanten vaak remote, is het belangrijk om een centrale hub te hebben die als thuis voelt. Ik weet zeker dat onze nieuwe plek in Alphen aan den Rijn dat gaat worden. En het voelt ergens simpelweg logisch dat we ons nu in een stad vestigen (waar de thuisbezorgd opties overigens ook niet gek zijn).

Zin om jullie in het nieuwe kantoor te ontvangen!

Meer weten over dit onderwerp, of reageren?
Erwin Otten
Erwin Otten
071 744 0084
erwin@reachdigital.nl
contactformulier