Ga naar hoofdinhoud
Diensten
Kick-off in april?

Magento webshop / Adobe Commerce

Met Magento / Adobe Commerce bieden we een totaaloplossing waarin aspecten als security, betaalverkeer en multistore gestandaardiseerd zijn. We ontwikkelen het optimale ecommerce platform met plugins, maatwerk en relevante externe services.

img

Met de modulairiteit van Magento ontwikkelen we het optimale ecommerce platform.

Magento webshop ontwikkeling expertise

Een Adobe Commerce / Magento webshop vereist expertise en kennis van unieke marktbehoeften. Eerder ontwikkelden we Magento webshops voor multinationals, B2B, startups en retail in industrieën als fashion, elektronica, gezondheids- en schoonheidsproducten, media en entertainment, boeken en meer. We hebben als Magento bureau meer dan een decennium ervaring met Magento 2 en Adobe Commerce.

Headless ecommerce en PWA

We bouwen de frontend als PWA, waarmee we de doelgroep een optimale gebruikerservaring bieden. De frontend is headless, waardoor Composable Commerce mogelijk is: het combineren van Magento met andere services. We stellen het optimale ecommerce platform samen uit verschillende best-of-breed softwareproducten en hebben volledige vrijheid in het design en de functionaliteit van de webshop.

Maatwerk plugins

Gewensde aanpassingen van Magento / Adobe commerce realiseren we in de vorm van een plugin of module. Door te ontwikkelen conform Adobe / Magento codestandaarden, zorgen we voor optimale werking en technische scheiding van de Magento core. Zo ontwikkelden we in opdracht van bol.com de officiële bol.com Magento 2 module en werkten we voor Adyen en Paazl aan hun Magento modules.


Reach Digital is Magento specialist met meer dan een decennium ervaring met Magento (2) en Adobe Commerce.
Magento Webshop laten ontwikkelen door Reach Digital

Met Reach Digital sparren geeft altijd vertrouwen in een goede oplossing. Ondanks vaak strakke deadlines zijn we er altijd in geslaagd nieuwe externe partijen te koppelen, systemen in gebruik te nemen of wensen te realiseren.

— Guus Bakker, Opposuits

Internationaal en meertalig

Adobe (Magento) Commerce biedt core functionaliteit waarmee we de mogelijkheid hebben om een internationaal georienteerd ecommerce platform te realiseren. Per combinatie van land en taal, bieden we de juiste betaalmethoden, BTW configuratie, verzendmethoden, vertalingen en content. Data wordt gescheiden opgeslagen, waardoor we koppelingen met externe systemen en toegang door klantenservice per kanaal kunnen inrichten.

Magento webshop laten maken

In 2024 is Magento (Adobe Commerce) het meest gebruikte ecommercesysteem voor ecommerce op schaal. Magento is open-source en er bestaat een grote community van ontwikkelaars die modules en plugins bouwen. Reach Digital is full service Magento specialist en realiseert en begeleidt Magento projecten.

Gartner® Magic Quadrant™ Leader

Gartner, een gerenommeerd internationaal onderzoeks- en adviesbureau, erkent Adobe / Magento Commerce als Leader in het analytische ecommerce onderzoeksrapport Magic Quadrant™. Magento wordt tevens beoordeelt als rijk in functionaliteit, waaronder mogelijkheden voor B2C, B2B en B2B2, en geprezen door zijn wereldwijde ecosysteem en netwerk van integratiepartners (bron: Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Commerce report - via Adobe).

We kunnen Adobe Commerce / Magento laten hosten bij een gespecialiseerde hostingpartij, of we kiezen voor Adobe Commerce on Cloud infrastructure (Adobe Commerce Cloud). Zelf hosten biedt meer grip op het platform en betere performance, terwijl een voordeel van het gebruik van Adobe Commerce Cloud is dat beheer volledig buiten de eigen verantwoordelijkheid valt.

Security is een fundamentele prioriteit voor Adobe Commerce en Magento Open Source. Adobe heeft honderden processen en controles geïmplementeerd om te voldoen aan algemeen geaccepteerde normen, regelgevingen en certificeringen (bron: Adobe). Deze maatregelen zijn ingebed op verschillende lagen, van fysieke infrastructuur (Adobe Commerce Cloud) tot softwareontwikkeling, met als basis de Adobe Secure Product Lifecycle (bron: Adobe).

Adobe biedt diensten als de Security Scan om beveiligingsrisico’s te monitoren en tijdig te waarschuwen. Daarnaast omvat elke kwartaalupdate van Adobe Commerce / Magento Open Source security-optimalisaties en de noodzakelijke beveiligingspatches die het bedrijf publiceert. Adobe is PCI gecertificeerd Level 1 Solution Provider, wat het certificeringproces voor Payment Card Industry compliance voor webshops vereenvoudigd. (bron: Adobe)


Adobe (Magento) Commerce biedt core functionaliteit waarmee we een internationaal georienteerd ecommerce platform realiseren.
Magento Webshop specialist Reach Digital

Wat is Magento / Adobe Commerce?

Magento / Adobe Commerce is een content management systeem (CMS) voor webshops. Het biedt standaardfunctionaliteit voor verkoop, klantregistratie en het verwerken van bestellingen. Magento is volledig in te richten naar behoefte en uit te breiden met o. a. plugins. De frontend (voorkant) van een webshop ontwerpen en ontwikkelen we op maat voor de doelgroep, het merk en het product.

Betekenis van Magento Open Source

Zowel Magento 2 als Adobe Commerce zijn open source. Dit betekent dat we bij het ontwikkelen van projecten toegang hebben tot de broncode. Dit maakt het mogelijk maakt om het systeem aan te passen en in te richten naar behoefte. Met de versie ‘Magento Open Source’ wordt echter specifiek de versie van het systeem aangeduidt dat zonder licentie te gebruiken is.

Magento webshop specialist

Als Magento specialist zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Indien er binnen de organisatie weinig ervaring is, ondersteunen we in het samenstellen van het projectteam en begeleiden van de Product Owner. Binnen de rol van Magento webshop bouwer, hebben we uitgebreide ervaring in de samenwerking met interne developers of teams en het samenwerken met externe partijen.

Met Magento / Adobe Commerce beschikken we over een ruim aanbod van gestandaardiseerde implementaties van internationale betaalmethoden en Payment Service Providers. Deze implementaties worden aangeboden in de vorm van plugins, die ontwikkelt zijn door de desbetreffende partijen. Voorbeelden van PSP’s die we frequent implementeren zijn Paypal, Adyen, Stripe, Buckaroo, MultiSafepay, Mollie, Klarna en Riverty (AfterPay).

We organiseren het traject op basis van Scrum, waardoor we in staat zijn om nieuwe Magento-projecten op korte termijn te starten. De eerste stap bestaat uit het Storymap-proces, waarin we met relevante stakeholders (techniek, marketing, management, design, logistiek) het minimale product in kaart brengen. Dit geeft inzicht in het budget en de planning. We ontwikkelen de Magento-webshop volgens een iteratief proces, waarin we continu ontwikkelen, opleveren en valideren. Ons proces biedt organisaties maximale grip op het product en budget, met doorlopend ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën.


E-commerce ambities realiseren?

Ik ben Machiel, Project Manager bij Reach Digital. Als je wilt brainstormen over een nieuw e-commerce project of behoefte hebt aan een frisse blik op de huidige strategie, dan denk ik graag met je mee!

Machiel Kreiken
Machiel Kreiken
Contact opnemen
of bel
071 744 0084

Technologie partners

Shopify
BigCommerce
Magento
Adobe
PostNL
DHL
DPD
UPS
GLS
Amasty
Paypal
Buckaroo
Visma
Mollie
Multisafepay
Adyen
Pay
Afterpay
Billink
Klarna
Ingenico
Braintree
Stripe
Riverty
Hypernode
Savvii
Exact
Sap
Paazl
Microsoft Dynamics 365
Netsuite
Channable
Vercel